Juli is aangebroken. Daarom een nieuwe terugblik op de voorgaande maand, met de nieuwe top 3 beste internet providers van juni 2011. Deze lijst wordt samengesteld aan de hand van interesses van bezoekers aan deze site.

In mei is ook het aanbod van CanalDigitaal opgenomen op de website van Provider-Internet. Dit was direct te merken, want bij de oriŽntatie op een andere internet provider was het aanbod van Canal Digitaal erg populair. Canal Digitaal biedt verschillende Alles in 1 pakketten aan, waarbij zij vanuit het verleden natuurlijk erg veel ervaring hebben opgedaan met televisie. Maar ook de toegang tot internet die zij bieden gaat al veel historie aan vooraf, omdat Canal Digitaal gebruik maakt van het gerenommeerde en betrouwbare netwerk van KPN. Canal Digitaal is dan ook op plek drie geŽindigd.

De tweede positie is ingenomen door UPC. De provider, die momenteel een Alles in 1 pakket de eerste drie maanden voor slechts 35 Euro aanbiedt, al een veel geziene provider in de top3 van deze website. Zo ook deze maand, waar UPC ook weer hoog in de ranglijst staat.

De eerste positie wordt in mei bezet door Telfort. Het voordelige aanbod van Telfort blijkt voor velen een goede reden te zijn om over te stappen. Met name de pakketten Telfort Internet Plus en Telfort Internet Plus en Bellen zijn erg in trek.