Ziggo, een van de beste internet providers van Nederland, is met een nieuwe actie gestart. Tijdens de Ziggo Overstapweken krijgt u extra voordeel wanneer u naar Ziggo overstapt.

Met Ziggo Alles-in-1 profiteert u van televisie, internet en telefonie in één pakket. En daarbij is Ziggo ook een van de goedkoopste internet providers met een Alles in 1 pakket vanaf slechts 42 Euro. Ziggo heeft met het Alles in 1 pakket veel te bieden, waaronder snel internet (tot 120 Mb/s), een gratis overstapservice en standaard 60 digitale zenders, plus ongeveer 30 analoge zenders. Een ander voordeel van Ziggo: gratis bellen naar ruim 1 miljoen andere Ziggo telefonie abonnees is ook in het pakket inbegrepen.

In plaats van 99 Euro kunt u nu voor slechts 29,95 het gehele pakket laten installeren. Maar wanneer u nu voor het Alles-in-1 Plus of Alles-in-1 Extra pakket kiest, dan installeert een Ziggo monteur alles helemaal gratis bij u thuis.

Bij uw aansluiting ontvangt u ook een Wi-Fi modem. Dit is een kabelmodem met geïntegreerde en zogenaamde wireless-N router voor draadloos internet. Dit stelt u in staat om bijna overal in en om het huis draadloos te kunnen internetten. Handig voor uw vaste pc, laptop of iPad.

Naast het voordelige aanbod, heeft Ziggo ook een actie met goedkope HD recorders. Bij uw overstap kunt u voor 49 Euro een HD recorder bestellen. Hiermee kunt u televisieprogramma's in HD kwaliteit bekijken (mits ze ook in HD kwaliteit uitgezonden worden). U heeft hiermee toegang tot zo'n 60 televisiezenders. En voor 50 Euro extra ontvangt u een HD recorder waarmee u ook uw favoriete programma's kunt opnemen. Ook kunt u films, series en programma's bestellen met uw afstandsbediening (On Demand) en tv-programma's live pauzeren en terugspoelen.

Lees alles over Ziggo en de Ziggo overstapweken »