Nieuw op Provider-Internet.nl: het aanbod van CanalDigitaal. CanalDigitaal, een van oudsher bekende naam op gebied van het kijken van films, biedt naast digitale televisie nu ook internet en telefonie aan. CanalDigitaal is een aanbieder van digitale televisie via de satelliet die zich specifiek richt op de Nederlandse markt, en heeft hierin het alleenrecht. Vroeger was CanalDigitaal bekend onder de naam Canal+.

Via de ASTRA-satelliet kunnen meer dan 200 televisie- en radiozenders digitaal ontvangen worden. Naast het breedste aanbod aan digitale TV kanalen biedt CanalDigitaal nu ook snel internet en vaste telefonie aan via ADSL. Jarenlange ervaring op gebied van satelliet televisie wordt nu gecombineerd met een ruim aanbod in pakketten met telefonie en internet.

Voor de internetverbinding en de telefonie wordt gebruik gemaakt van het netwerk van KPN, terwijl u de televisie via een schotel ontvangt. Wanneer u naar Canal Digitaal overstapt, komt een monteur gratis voor u de schotel plaatsen en installeren.

Via de website provider internet is vanaf nu nu het aanbod van CanalDigitaal te bekijken. Op de website van Canal Digitaal kunt u snel en eenvoudig uw aansluiting aanvragen. Bekijk alle abonnementen van Canal Digitaal