KPN heeft een nieuwe actie waarbij u een draadloze verbindingsset voor uw interactieve tv ontvangt. Deze set kost normaal 75 euro, maar ontvangt u nu gratis wanneer u naar KPN overstapt met een abonnement op internet met interactieve TV.

De verbindingsset is enorm handig wanneer op bepaalde punten in huis het signaal zwak is of wanneer u geen kabels wilt of kunt trekken naar uw televisie. Het principe is erg eenvoudig. U stopt twee kastjes in het stopcontact. Een bij de router, de andere op de plek in huis waar u het internet signaal voor uw televisie wilt ontvangen. Via het elektriciteitsnetwerk in uw huis wordt het internetsignaal verspreid. Zo ontvangt u internetsignaal voor uw tv dus vanuit het stopcontact.

Interactieve televisie van KPN omvat meer dan 50 televisiezenders in haarscherpe kwaliteit. Vanaf juni 2011 zijn ook BBC1 en BBC2 ook opgenomen in het standaard zenderpakket. Daarnaast is het zenderpakket uit te breiden met het Pluspakket, bestaande uit 42 extra zenders op gebied van sport, muziek, kennis, kinderzenders en meer. Voor dit pakket betaalt u slechts 10 per maand extra. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor HD-zenders en themapaketten als Eredivisie Live, Sport1 en Film1.

KPN heeft als internet provider een grote naamsbekendheid. In het verleden heeft KPN verschillende providers overgenomen, zoals hetnet, die nu onder de vlag van KPN verder zijn gegaan. KPN levert o.a. internet, telefonie en televisie aan miljoenen mensen en heeft een sterke reputatie. KPN onderscheidt zich onder andere door het aanbieden van een stabiel netwerk.

Lees meer over interactieve televisie van KPN