In maart zijn er een aantal ontwikkelingen in de internet provider markt geweest. Zo biedt XS4ALL inmiddels ook televisie aan, is de downloadsnelheid bij Ziggo verhoogd en heeft UPC een superscherpe actie met gratis Film1 en Sport1.

Toch maken niet alle drie de providers deel uit van de top 3 internetproviders van maart 2011. De populairste internet providers van deze website waren in maart als volgt:

Op de eerste plaats staat Online internet. Online is een regelmatig terugkerende provider in de top3 van Provider Internet. En ditmaal op de eerste plaats! Online heeft veel acties die ook regelmatig veranderen. Zo krijgt u nu 6 maanden lang een gratis bel abonnement en bij Snel Internet het eerste half jaar € 25 korting.

Telfort is in maart op de tweede plaats geëindigd. Telfort maakt gebruik van het netwerk van KPN en geldt als een van de goedkoopste internet providers van Nederland. Zo betaalt u voor Telfort Internet Basis slechts € 19,95 per maand.

UPC is de hekkensluiter van de top3. De scherpe actie met gratis Film1 en Sport1 in het Alles in 1 pakket is pas eind maart gestart, maar is al een groot succes. Lees alles over deze actie »