XS4ALL komt met een nieuwe service: internet dat het blijft doen, ook als internet het niet doet. Maar: XS4ALL is toch al een zeer betrouwbare provider? Volgens velen zelfs de beste internet provider van Nederland. Waarom zouden zij dan deze service aanbieden?

XS4ALL staat al jaren bekend als een van de beste internet providers van Nederland. En terecht, want XS4ALL heeft al vele prijzen op gebied van betrouwbaarheid en kwaliteit in de wacht gesleept. Toch startte XS4ALL onlangs met ServicePlus, oftewel “internet dat het blijft doen, ook als internet het niet doet”. Maar is dat niet vreemd? Immers, wanneer u overstapt naar een andere aanbieder, gaat u ervan uit dat internet altijd werkt. U betaalt immers voor het abonnement en daar verwacht u ook kwaliteit voor.

En juist hier komt het sterke punt van XS4ALL naar voren. Stabiliteit en betrouwbaarheid is voor XS4ALL een van de grootste prioriteiten, gedacht vanuit het idee dat internet het altijd moet doen. Maar het kan altijd gebeuren dat bijvoorbeeld door een kabelbreuk, een storing of welke oorzaak van overmacht dan ook, de verbinding wegvalt. Deze storing komt dan altijd ongelegen, want u wilt immers online zijn.

Met de dienst XS4ALL ServicePlus heeft u de mogelijkheid om tóch gebruik van internet te maken, zelfs wanneer het netwerk door een storing wordt getroffen. Wanneer u het pakket bestelt, ontvangt u een USB-stick die u in uw computer kunt steken. Met deze USB stick heeft u toegang tot mobiel internet. Deze verbinding loopt dan buiten uw modem om, die u normaal voor uw internetaansluiting gebruikt. En zo kunt u bij een storing toch online zijn.

Daarnaast ontvangt u de modem omwisselservice. Deze service zorgt ervoor dat de helpdesk een monteur naar u toe stuurt mocht deze niet meer werken. Deze monteur is dan binnen 4 uur (binnen openingstijden) bij u thuis is om te beginnen met het vervangen van het modem en een nieuw modem te installeren. Tenslotte ontvangt u een veiligheidspakket voor 6 computers i.p.v. 1 computer en krijgt u ondersteuning van de Zakelijke Helpdesk.

Hoewel de gedachte enerzijds krom lijkt om te betalen voor een service waarvan u verwacht dat deze geleverd wordt, biedt XS4ALL met ServicePlus wel een service die veel (en mogelijk zelfs alle) andere providers niet bieden. Dit zorgt ervoor dat het netwerk van XS4ALL nog betrouwbaarder is en dat u zelfs kunt internetten, óók wanneer dat even niet zo vanzelfsprekend is als u in eerste instantie zou verwachten…

Lees alles over XS4ALL ServicePlus »