Onlangs is de verkiezing Website van het Jaar gehouden. Van 11 oktober t/m 19 november konden internetters hun stem uitbrengen op hun favoriete website. Genomineerd in de categorie Internet & Telecom waren KPN, Tele2, UPC, Online, Ziggo, Telfort, XS4ALL en Ziggo.

Aan het einde van de stemronde is XS4ALL als winnaar uit de bus gekomen en mag de titel Website van het Jaar dragen. XS4ALL heeft de hoogste gemiddelde score behaald. Omdat zij de meeste stemmen hebben behaald, mag de website van Ziggo zich Populairste Website van 2010 noemen.

De verkiezing Website van het Jaar is een initiatief van Emerce en MetrixLab en wordt mede mogelijk gemaakt door TerreMark en verschillende brancheverenigingen.Hoewel maart alweer bijna halverwege is, kijken we nog een keer terug op februari.

Winnaar in februari is, net als in januari, Tele2. Tele2 was op provider-internet.nl de meest populaire provider. Tele2, onlangs uitgeroepen tot winnaar van de Customer Performance Award 2011, heeft standaard scherp geprijsde acties, zoals nu 50% korting op Internet + Bellen. Van deze actie hebben veel bezoekers van deze website gebruik gemaakt. Wilt u ook alles van deze actie weten? Klik dan hier »

Op de tweede plaats is Scarlet geŽindigd. Hoewel Scarlet momenteel geen acties heeft, zijn zij wel een goedkope internet provider. Veel mensen hebben dan ook in februari gelet op de prijs en de keuze voor Scarlet Internet gemaakt.

De top 3 internet providers wordt gecompleteerd door XS4ALL. Al jarenlang is XS4ALL een van de beste internet providers van Nederland. XS4ALL verhoogde onlangs de snelheid van het Internet Lite abonnement en biedt de service dat u toch online blijft, mocht u getroffen worden door een storing.