Met de start van een nieuw jaar verandert in veel huishoudens het financiële mogelijkheden. Veel prijzen stijgen, zoals van zorgverzekeringen en andere kosten voor dagelijks levensonderhoud. In deze periode wordt er dan ook vaak gekeken naar mogelijkheden om op een slimme manier kosten te besparen. Overstappen naar een andere internet provider is een van de mogelijkheden. Op provider-internet.nl is dan ook goed te merken dat er naar het goedkoopste internet wordt gezocht.

Daarnaast hebben diverse aanbieders acties gehad, die prijstechnisch erg interessant zijn. Dit resulteert ook in een top3 die bovenstaande tendens illustreert:

Op de eerste plaats is Tele2 geëindigd. Tele2 profiteert van de aanbieding waarbij gedurende de eerste 6 maanden € 15 korting per maand wordt aangeboden. Lees meer over Tele2 »

Op de tweede plaats vinden we Online Internet. Online, dat voor € 12,50 goedkoop internet aanbiedt, is de laatste maanden bijna steevast in de Top3 van deze website te vinden. Lees meer over Online Internet »

De top3 wordt gecompleteerd door Scarlet Internet. Scarlet is een prijsvechter met een duidelijk aanbod. Scarlet Internet biedt bijvoorbeeld 20Mb internet voor slechts € 19,95 per maand en een klantenservice tegen lokaal tarief, inclusief een installatiepakket en een modem. Lees meer over Scarlet »