Zoals gebruikelijk blikken we elke maand terug op de maand ervoor. In dit artikel wordt de top 3 internet providers besproken, een overzicht to stand gekomen aan de hand keuzes en interesses van bezoekers van deze website

Net als in november is Online ook in december 2010 weer de onbetwiste winnaar. Bij Online kan nog steeds worden geprofiteerd van een gratis cadeau t.w.v. € 120 bij Bol.com, indien u besluit over te stappen naar Internet + Bellen + TV. Lees meer over de actie van Online »

Tele2 is op de tweede plaats geëindigd. Tele2 heeft veel reclame gemaakt voor de Interactieve TV, een product met veel gebruiksgemak, zoals het terugkijken van series, meer dan 70 zenders, pauzeren van televisieprogramma’s en opnemen, Tele2 videotheek, programma gemist en interactieve tv gids. Lees meer over de 3-in-1 superdeal van Tele2 »

De derde plaats in dit overzicht wordt bezet door UPC. Eind november is UPC gestart met de Warme Winterweken, hetgeen extra voordeel betekent op het Alles-in-een Voordeelpakket. Zo kijkt u twee maanden lang gratis Sport1 en Film1. Lees meer over de Warme Winterweken van UPC »