Na een lange voorbereidingsperiode is de vernieuwde website van provider-internet.nl live gegaan. Provider-internet.nl is onderdeel van SEVENTY9 en bestaat al sinds 2010 en biedt bezoekers informatie over en aanbiedingen van de bekendste internetproviders van Nederland.

Voor consumenten kan het in veel gevallen zeer interessant zijn om van internetprovider over te stappen, door de grote mate van concurrentie van internetproviders in Nederland. Met deze vernieuwde website is een stap gezet om dit ook in de toekomst aan te kunnen blijven bieden. De nieuwe website is responsive geworden, wat betekent dat de website ook goed op mobiele apparaten zoals iPad en smartphone werkt. Daarnaast is het design helemaal opgefrist en van deze tijd en is ook de postcodecheck helemaal vernieuwd..

Wat onveranderd blijft is de gedachte achter de website: consumenten informeren over het actuele aanbod van internetpakketten bij de verschillende providers, de mogelijkheden en de laatste nieuwe aanbiedingen en acties, en hen te helpen om snel en gemakkelijk over te stappen.