Ook november was weer een maand waarbij veel consumenten zijn overgestapt naar een nieuwe internet provider. In dit artikel wordt de top 3 internet providers besproken, een overzicht to stand gekomen aan de hand keuzes en interesses van bezoekers van deze website.

De winnaar van november is Online. Nadat Online ook in augustus en september de meest populaire provider was, was Online dit ook in november. Veel consumenten zijn geïnteresseerd in goedkoop internet. Het pakket Online Goedkoop Internet komt met een maandtermijn van slechts 12,50 als goedkoopste uit de bus en is mede daarom zo populair. Ook de actie met een gratis cadeau naar keuze is nog steeds erg populair.

Ziggo bezet in november de tweede plaats. Ziggo is afgelopen maand bekroond tot de Populairste Website van 2010, tijdens de verkiezing Website van het Jaar. Maar deze titel draagt niet alleen bij aan het succes van Ziggo. Het Ziggo Alles-in-1 Extra pakket bijvoorbeeld, is een abonnement dat bij de wensen van veel consumenten aansluit. Het overstappen is eenvoudig én het pakket wordt gratis geïnstalleerd. Daarnaast is het mogelijk om voor slechts € 149 een Interactieve HD Recorder te bestellen. Met deze recorder kunt u uw favoriete programma’s opnemen en bekijken en biedt nog veel meer gemak om niets meer te hoeven missen.

Op de derde plaats is geëindigd UPC. Deze provider biedt sinds kort voor slechts 1 euro telefonie aan bij UPC Fiber Power Internet 25. Aan het eind van de maand is een grote campagne gestart, de UPC Warme Winterweken. Hierbij ontvangt men 2 maanden lang gratis Film1, gratis Sport1, Topseries On Demand en Programma gemist bij het afsluiten van het Alles-in-een Voordeelpakket.