November is aangebroken: tijd om terug te blikken op de maand oktober. In dit artikel wordt de top 3 internet providers besproken, een overzicht to stand gekomen aan de hand keuzes en interesses van bezoekers van deze website.

Op plaats 1 geëindigd is deze maand UPC, gevolgd door Online op plaats 2 en Ziggo, die de Top 3 completeert.

UPC geldt uiteraard al jarenlang als succesvolle provider, zowel voor internet, telefonie als televisie. Met het UPC Alles-in-1 voordeelpakket is een compleet op maat gesneden pakket samen te stellen. Daarnaast is het nu mogelijk om dit pakket uit te breiden met bijvoorbeeld extra televisiezenders en HD televisie.

Online voert nog steeds de succesvolle actie met een gratis iPhone. Deze gezamenlijke actie van Online en T-Mobile is erg in trek. Men kiest immers en voor goedkoop internet en voor de populairste mobiele telefoon van dit moment. Hiermee scoort Online, net als de afgelopen maanden erg goed.

Hekkensluiter in deze Top 3 is Ziggo. Ziggo voorziet ruim 3 miljoen huishoudens van kabeltelevisie, bijna anderhalf miljoen van internet en ruim een miljoen van telefonie. Ziggo geldt als de grootste aanbieder van kabeltelevisie in Nederland en tevens een van de grootste internet aanbieders van Nederland. Ziggo heeft doorlopend aanbiedingen en acties, zoals nu 3 maanden Film 1 voor slechts € 5 en een actie met een interactieve HD-recorder voor slechts € 149.