Op provider-internet vond u tot op heden al een ruim overzicht aan abonnementen, zoals die van UPC, Ziggo en Tele2. Sinds vandaag is daar een nieuwe aanbieder aan toegevoegd: Scarlet Internet. Scarlet biedt telefonie, digitale televisie, internetverbindingen en GSM-diensten aan bedrijven en particuliere consumenten.

Scarlet werd in 1992 opgericht, maar werd pas in 2004 ‘echt bekend in Nederland. U herinnert zich wellicht nog wel de reclamecampagne met Beau van Erven Dorens, die met zijn optreden in de reclamespotjes de Loden Leeuw (Nederlandse televisieprijs voor de meest irritante reclamespot) persoonlijkheidsprijs heeft ontvangen.

De laatste jaren is Scarlet een steeds grotere speler op de internetmarkt geworden en kan het zich scharen bij de grotere internet providers en heeft zich tot doel gesteld de leidende, alternatieve full-service provider binnen Nederland te worden. Daarbij streeft Scarlet naar maximale klanttevredenheid, hetgeen zich in 2009 vertaalde in het winnen van de ITO bereikbaarheidstest.

Scarlet biedt diverse diensten aan. De belangrijkste zijn Scarlet One, een pakket met internet en telefonie en Scarlet Family, dat hetzelfde pakket als Scarlet One is, maar dan uitgebreid met digitale televisie. Ook een ‘los’ internet abonnement is mogelijk, dat pakket wordt aangeboden onder de naam “Scarlet Internet”. Voor een compleet overzicht van pakketten en diensten kijkt u op de website van Scarlet, op www.scarlet.nl.